Allview smart
Allview smart

Usor de integrat
in casa ta

Cu un design minimalist si dimensiuni reduse, comutatorul de scene wireless isi poate gasi cu usurinta locul cel mai potrivit in casa ta. Il poti monta pe perete sau pe o alta suprafata plana, intr-un loc usor accesibil. Functioneaza pe baza de baterii , astfel ca nu vei fi conditionat de accesul la prize sau cabluri suplimentare.

Comutatorul de scene inlocuieste orice intrerupator din casa

Ce ai de facut? Seteaza in prealabil scenele pe care vrei sa le controlezi direct in aplicatia Allview Smart Home. Asociaza apoi fiecare scena creata unui buton de pe comutatorul de scene wireless. Poti adauga 6 astfel de scene, pe care le poti schimba oricand doresti.

Allview smart
Allview smart

Maxim de confort printr-o simpla apasare de buton

O singura apasare de buton poate pune in functiune toate dispozitivele de care ai nevoie dimineata, cand te trezesti. La fel de usor le poti opri pe toate inainte de a pleca de acasa, tot printr-o apasare de buton.

MASTER ON:

Dispozitivele casei tale se pun in miscare pentru a-ti respecta tabieturile de dimineata: trage draperiile, porneste televizorul, aparatul de cafea si fierbatorul de oua.

MASTER OFF:

Nu trebuie sa faci un tur al casei pentru a stinge lumina si a opri toate aparatele. Un singur buton va face toate astea pentru tine.

Allview smart
Allview smart

Controleaza de la distanta dispozitivele din casa ta

Comutatorul de scene wireless poate controla cu usurinta aparatele inteligente, asigurand mobilitate si eficienta, indiferent de marimea casei tale.

Amplaseaza-l in camera de zi, si controleaza
mai usor lucrurile din casa

Allview smart
Allview smart
Allview SMOKE Safe

Cum se instaleaza produsele

Urmeaza pasii descrisi in manualele de utilizare si dispozitivele vor fi functionale in cel mai scurt timp cu putinta.

Manual de utilizare >
Allview SMARTCam

Smart switch scene

Cumpara >