Un singur device,
mai multe beneficii

Allview smart
Allview smart
Allview SMART Mirror

Toate la timpul lor

Seteaza-ti timpul de pornire si oprire pentru fiecare priza in parte. Indiferent de situatie, si la indemana permanent solutia de a controla device-urile electrice. Cum ar fi daca dimineata cand ajungi in bucatarie cafeaua ar fi deja pregatita?

Allview smart

Eficientizeaza
consumul energetic

Te ingrijoreaza facturile prea mari la energia electrica? Verifica direct de pe smartphone statisticile consumului energetic pentru dispozitivele conectate la priza mobila wireless Allview. Vei sti in timp real cat consuma fiecare aparat. In plus, poti evita risipa daca programezi electrocasnicele sa porneasca doar atunci cand ai nevoie de ele.

Allview smart
Allview smart
Allview smart

Controleaza prizele de pe smartphone

Ai plecat de acasa intr-un week-end prelungit si ti-ai dat seama tarziu ca ai uitat in priza fierul de calcat. Suni vecina, alertezi pompierii sau te rogi sa nu se intample nimic pana la intoarcerea ta? Daca ai trait si tu, pe pielea ta un astfel de scenariu, ar fi bine sa te asiguri ca iti conectezi aparatele electrocasnice la o priza mobila wireless. Vei putea sa interupi alimentarea lor cu energie electrica oricand, oriunde te-ai afla, cu ajutorul smartphone-ului. Descarca aplicatia Allview Smart Home si din cateva atingeri vei putea sa conectezi sau sa deconectezi orice aparat alimentat cu energie electrica prin priza mobila wireless Allview.

Allview smart

Evita la timp pericolele

Priza electrica wireless Allview poate alimenta cu enegie aparate care consuma pana in 2500W. Atunci cand sarcina este supraincarcata, priza wireless va opri in mod automat alimentarea dispozitivelor conectate.

Allview smart
Allview SMOKE Safe

Cum se instaleaza produsele

Urmeaza pasii descrisi in manualele de utilizare si dispozitivele vor fi functionale in cel mai scurt timp cu putinta.

Manual de utilizare >
Allview SMARTCam

Wireless mobile socket

Cumpara >